játékok
Nem megy a játék?


Mit tegyek, ha nem megy a játék?
 
Válasz:

Ahhoz, hogy a játékokkal tudjál játszani négy szoftverprogram (ugynevezett plugins) telepítésére van szükség a számítógépeden:
Flash,
Java és
Shockwave.
és legújabb játékoknál: Unity Web Player

Ezek a szoftverek mind ingyenesek és természetesen spyware mentesek.Ha az alábbi szoftverekkel nem rendelkezel vagy nem a legfrisebb verzió fut a gépeden, ajánlatos azt a logóra kattintva letölteni, és azt követően a szoftvert telepíteni. A telepítés után majdnem hogy biztos lehetsz abban, hogy minden játék működni fog.

Adobe Flash Adobe Shockwave Sun Javaunity web player

Ha egy játék nem működik, annak lehetséges egyéb okai lehetnek:

  • A játék csak az Internet Explorer (IE) webböngészőben működik jól. Próbáld a játékot az IE-ben játszani, amennyiben a játék a jelenlegi webbögésződben, amely más mint az IE (pld. Mozilla FireFox), nem jól működik. Lehet, hogy ez fordítva igaz, azaz ha Internet Explorert használsz, akkor próbáld ki a játékot Firefox böngészővel.
  • Esetleg túl lassú lehet az összeköttetésed az internettel. Olyankor előfordulhat, hogy a játékmező nagyon sokáig fehér marad. Ennek az oka, hogy bizonyos játékok nagyon nagyok, és azáltal meglehetősen sok időre van szükségük a betöltéshez. Sok esetben erre csak az első indításkor lesz szükséged, ha másodszor vagy harmadszor játszol nálunk, ugyanazzal a játékkal, akkor nagy valószínűséggel már gyorsabban be fog töltődni.
  • Amennyiben az iskolában vagy a munkahelyeden próbálsz a játékokkal játszani, előfordulhat hogy ez nem működik. Némely iskola vagy munkahely ugyanis kiszűr bizonyos weboldalakat. Ez azt jelenti, hogy néhány webolda blokkolva van, amiért te ezeket a weboldalakat nem láthatod, vagy nem tudsz a játékokkal játszani. Erről sajnos mi nem tehetünk.
 
Amennyiben a kérdésed/problémád ezen az oldalon nincs feltüntetve vagy fentiek ellenére sem megy a játék, vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha valóban hiba történt hamarosan visszajelzünk, ezért kérjük valós e-mail címet adjál meg.